ZAJEDNICA ŠPORTSKO RIBOLOVNIH DRUŠTAVA I UDRUGA BJELOVAR

Dopušten je ribolov po propisanim pravilima - Odluka o ribolovu nalazi se u rubrici aktualnosti ODGODA SVIH SASTANAKA I TAKMIČENJA - Po naputku stožera civilne zaštite do daljnjeg odgađaju se svi dogovoreni sastanci i ribolovna takmičenja ŽŠRS i ZŠRDUB. Bistro Predsjednik ZŠRDUB Željko Laklija OBAVIJEST O ODGAĐANJU RIBIČKOG ISPITA - Ribički ispiti se odgađaju dok se ne stvore uvjeti za normalno kretanje ljudi. Lp Željko Laklija Zapisnik sa skupštine ZŠRDUB 20.02.2020. -
ŠRUOŠ “Gradina” Šandrovac 1. na Kupu Općine Farkaševac održanom 14. 7. 2018. godine Objavljeno: 16. 07. 2018.

Dana 14. srpnja 2018. godine na ribnjaku Farkaševac u organizaciji Dabrova sa "Pupine" bare održan je Kup Općine Farkaševac u natjecanju lov ribe udicom na plovak.

Na natjecanju u lovu ribe udicom na plovak ekipa ŠRUOŠ "Gradina" Šandrovac sudjelovala je u sastavu: Damir Husnjak i Zlatko Fleković.

Pojedinačni plasmani članova ekipe ŠRUOŠ "Gradina" Šandrovac u lovu ribe udicom na plovak po sektorima su slijedeći: 
- A sektor amir Husnjak 1.mjesto i zlatna medalja
- B sektor Zlatko Fleković 2.mjesto i srebrna medalja  

U ukupnom plasmanu ekipa ŠRUOŠ "Gradina" Šandrovac u sastavu Damir Husnjak i Zlatko Fleković osvojila je 1.mjesto. 

Slike s natjecanja nalaze se ovdje .

ŠRUOŠ "Gradina" Šandrovac ekipama u lovu ribe udicom na plovak upućuje iskrene čestitke na osvojenom 1. i 2. mjestu u sektorima i 2. mjestu ukupno u lovu ribe udicom na plovak i žele ekipi još puno dobrih rezultata i još veće uspjehe.
                                        ŠRUOŠ "Gradina" Šandrovac

  Ribolovna natjecanja - Sve