Športsko ribolovno društvo "Bjelovacka" Trojstveni Markovac

OBAVIJEST O ZABRANI RIBOLOVA - KAKO SU SE POJAVILA RAZNA TUMAČENJA PROPISANIH PRAVILA O ZABRANI ILI DOZVOLJAVANJU RIBOLOVA IZ SAMOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE, TAKO SU I NA RAZNIM STRANICAMA POČELE RAZNE OBJAVE. ZA SADA JE NA NAŠIM JEZERIMA ZABRANJEN RIBOLOV I TAKO ĆE OSTATI SVE DOK HŠRS NE KAŽE DRUGAČIJE U SURADNJI SA CIVILNOM ZAŠTITOM. ČUVAJTE SEBE I SVOJE, NEMOJTE SE DOVODITI U SITUACIJU DA SUTRA RADI VAS NETKO OBOLI. NAŽALOST VEČINOM OBOLJEVA VIŠE ČLANOVA OBITELJI. KADA SE DOZVOLI RIBOLOV U BILO KOJEM OBLIKU BITI ĆETE OBAVIJEŠTENI PREKO OVE STRANICE. BISTRO ŽELJKO LAKLIJA ZABRANA RIBOLOVA NAJMANJE MJESEC DANA - ODLUKA DANA 21.03.2020.godine ZŠRDUB DONIJELA JE ODLUKU PO NAPUTKU GLAVNOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE ZA OBRANU OD KORONA VIRUSA DA NA JEZERIMA ČLANICAMA  ZŠRDUB: NEMA RIBOLOVA  NAJMANJE MJESEC DANA OD DONOŠENJA OVE ODLUKE. RIBOČUVARSKA SLUŽBA OBAVLJATI ĆE REDOVNE I POJAČANE OPHODNJE NA NAŠIM JEZERIMA. MOLIMO SVE RIBIĆE DA SE PRIDRŽAVAJU OVE ODLUKE KAO I UPOZORENJA GLAVNOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE. O DALJNJIM POSTUPANJIMA BITI ĆETE OBAVIJEŠTENI PO NJIHOVIM SAZNANJIMA PREKO OVE STRANICE.... ODGODA SVIH SASTANAKA I TAKMIČENJA - Po naputku stožera civilne zaštite do daljnjeg odgađaju se svi dogovoreni sastanci i ribolovna takmičenja ŽŠRS i ZŠRDUB. Bistro Predsjednik ZŠRDUB Željko Laklija OBAVIJEST O ODGAĐANJU RIBIČKOG ISPITA - Ribički ispiti se odgađaju dok se ne stvore uvjeti za normalno kretanje ljudi. Lp Željko Laklija Zapisnik sa skupštine ZŠRDUB 20.02.2020. -
1. Feeder kup ŠRD “Bjelovacka” Trojstveni Markovac održan na jezeru Lug 17. studenoga 2019. godine Objavljeno: 22. 12. 2019.

S malim zakašnjenjem ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac objavljuje da je 17.studenoga 2019. godine na jezeru Lug održan 1. Feeder kup ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac.

Slike s natjecanja, podjela pehara i medalja nalaze se ovdje .

Na 1. Feeder kupu ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac sudjelovalo je 6 ekipa s po 2 člana: HVIDR-a Čazma - Željko Tuđa, Đuro Šalamunec; Dečki - Željko Nevžala, Zlatko Brežni; Lugari - Marijan Vedriš, Željko Laklija; Ti i ja - Martin Vranić, Josip Hosi; Mihalinci - Nikola Mihalinec, Darko Mihalinec; Strašni - Željko Galinec, Vitomir Krčelić.

Ukupni poredak ekipa na prvom natjecanju:
1. mjesto osvojila je ekipa Strašni, ukupno ulovljeno 2,300 kg ribe
2. mjesto osvojila je ekipa Mihalinci, ukupno ulovljeno 0,950 kg ribe
3. mjesto osvojila je ekipa Ti i ja, ukupno ulovljeno 0,950 kg ribe
4. mjesto osvojila je ekipa Dečki, ukupno ulovljeno 0,140 kg ribe
5. mjesto osvojila je ekipa HVIDR-a Čazma, ukupno ulovljeno 0,030 kg ribe
6. mjesto osvojila je ekipa  ukupno ulovljeno 0,000 kg ribe

Sve ekipe ukupno su ulovile 4,370 kg ribe 

Najtežu ribu, šaran 1,500 kg, ulovio je Željko Galinec iz ekipe Strašni

Podijeljeni su pehari, medalje i prigodne nagrade za prva tri mjesta ekipno i za ulovljenu najtežu ribu. 

Vrijedni ribiči ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac dočekali su natjecatelje s pićem dobrodošlice, kavom i doručkom. 

Nakon podjela pehara, medalja i ručka nastavljeno je druženje u veselom raspoloženju.

ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac zahvaljuje se natjecateljima, kapetanima i gledaocima na druženju i zaželjela je ekipama još više uspjeha u daljnjim natjecanjima.      

  Ribolovna natjecanja - Sve