Športsko ribolovno društvo "Bjelovacka" Trojstveni Markovac

ZŠRDUB - 9. rujna 2019. godine jezera ZŠRDUB poribljena su sa 750 kg/372 kom šarana prosječne težine 2,01 kg, a 25. rujna 2019. godine jezera ZŠRDUB poribit će se s dodatnih 650 kg ribe šaran  više . Zapisnik sa Skupštine 23. kolovoza 2019. godine više . 
Memorijal “Josip Bužonja”, ŠRD “Bjelovacka” T. Markovac 19. kolovoza 2018. godine Objavljeno: 20. 08. 2018.

ŠRD"Bjelovacka" Trojstveni Markovac obavještava da je na jezeru Lug u Trojstvenom Markovcu održan Memorijal "Josip Bužonja".

Slike se nalaze ovdje .

Na memorijalu su se natjecali Antun Bužonja sin pokojnog Josipa Bužonje, Željko Galinec, Marijan Vedriš, Veljko Preskočil, Zvonko Matučec, Miroslav Pribanić, Zlatko Seleš, Josip Špiranec i Jaroslav Krejčir.

1. mjesto osvojio je Antun Bužonja
2. mjesto osvojio je Željko Galinec
3. mjesto osvojio je Marijan Vedriš
4. mjesto osvojio je Veljko Preskočil
5. mjesto osvojio je Zvonko Matučec
6. mjesto osvojio je Miroslav Pribanić
7. mjesto osvojio je Zlatko Seleš
8. mjesto osvojio je Josip Špiranec
9. mjesto osvojio je Jaroslav Krejčir

Nakon natjecanja i podjela medalja ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac pripremila je za natjecatelje ručak kojeg je isfinancirao Antun Bužonja sin pokojnog Josipa Bužonje i piće koje su isfinancirali sami natjecatelji.

Nakon ručka nastavljeno je druženje u veselom raspoloženju.

Sudionicima memorijala zahvalili su se  Antun Bužonja sin pokojnog Josipa Bužonje i dopredsjednik ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac Zlatko Seleš i poželjeli da se i sljedeće godine nastavi s tradicijom održavanja Memorijala "Josip Bužonja".


                               SRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac  

  Ribolovna natjecanja - Sve