ZAJEDNICA ŠPORTSKO RIBOLOVNIH DRUŠTAVA I UDRUGA BJELOVAR

OBAVIJEST O ZABRANI RIBOLOVA - KAKO SU SE POJAVILA RAZNA TUMAČENJA PROPISANIH PRAVILA O ZABRANI ILI DOZVOLJAVANJU RIBOLOVA IZ SAMOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE, TAKO SU I NA RAZNIM STRANICAMA POČELE RAZNE OBJAVE. ZA SADA JE NA NAŠIM JEZERIMA ZABRANJEN RIBOLOV I TAKO ĆE OSTATI SVE DOK HŠRS NE KAŽE DRUGAČIJE U SURADNJI SA CIVILNOM ZAŠTITOM. ČUVAJTE SEBE I SVOJE, NEMOJTE SE DOVODITI U SITUACIJU DA SUTRA RADI VAS NETKO OBOLI. NAŽALOST VEČINOM OBOLJEVA VIŠE ČLANOVA OBITELJI. KADA SE DOZVOLI RIBOLOV U BILO KOJEM OBLIKU BITI ĆETE OBAVIJEŠTENI PREKO OVE STRANICE. BISTRO ŽELJKO LAKLIJA ZABRANA RIBOLOVA NAJMANJE MJESEC DANA - ODLUKA DANA 21.03.2020.godine ZŠRDUB DONIJELA JE ODLUKU PO NAPUTKU GLAVNOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE REPUBLIKE HRVATSKE ZA OBRANU OD KORONA VIRUSA DA NA JEZERIMA ČLANICAMA  ZŠRDUB: NEMA RIBOLOVA  NAJMANJE MJESEC DANA OD DONOŠENJA OVE ODLUKE. RIBOČUVARSKA SLUŽBA OBAVLJATI ĆE REDOVNE I POJAČANE OPHODNJE NA NAŠIM JEZERIMA. MOLIMO SVE RIBIĆE DA SE PRIDRŽAVAJU OVE ODLUKE KAO I UPOZORENJA GLAVNOG STOŽERA CIVILNE ZAŠTITE. O DALJNJIM POSTUPANJIMA BITI ĆETE OBAVIJEŠTENI PO NJIHOVIM SAZNANJIMA PREKO OVE STRANICE.... ODGODA SVIH SASTANAKA I TAKMIČENJA - Po naputku stožera civilne zaštite do daljnjeg odgađaju se svi dogovoreni sastanci i ribolovna takmičenja ŽŠRS i ZŠRDUB. Bistro Predsjednik ZŠRDUB Željko Laklija OBAVIJEST O ODGAĐANJU RIBIČKOG ISPITA - Ribički ispiti se odgađaju dok se ne stvore uvjeti za normalno kretanje ljudi. Lp Željko Laklija Zapisnik sa skupštine ZŠRDUB 20.02.2020. -
Ulovi i pusti vode

Obavijest ribičima za ribolov po sistemu "ulovi i pusti"

Na svim umjetnim jezerima dopušten je ribolov po sistemu "ulovi i pusti", s potrebnom opremom za sistem "ulovi i pusti".


Na umjetnim jezerima na kojima je dopušteno odnošenje riba, nakon dvije ulovljene ribe, ribič može nastaviti ribolov po sistemu "ulovi i pusti" uz upotrebu pribora dopuštenog za sistem "ulovi i pusti".

Na umjetnim jezerima na kojima je dopušteno odnošenje riba, ribič može uz korištenje dozvoljene opreme za sistem "ulovi i pusti" loviti cijeli dan ribu po tom sistemu.

Ribič koji nema potrebnu opremu za ribolov po sistem "ulovi u i pusti" nesmije ribu vračati u jezero, osim ribe: u lovostaju, ispod dopuštene veličine, iznad maksimalno dopuštene težine i zaštićenih riba po broju komada (jedan amur, jedan smuđ, jedana štuka, jedan som). 

Umjetna jezera na kojima se obavlja ribolov samo po sistemu "ulovi i pusti" su umjetno jezero Selište-Športsko ribolovno društvo "Slavija" Severin c&r i jedno od umjetnih jezera Gradina Šandrovac-umjetno jezero broj 1- Športsko rbolovna udruga Općine Šandrovac "Gradina" Šandrovac.

Za sve eventualne nejasnoće ili upite o ribolovu po sistemu "ulovi i pusti" molimo Vas da nas kontaktirate putem weba ili mobilnog telefona, a mi ćemo Vas uputiti na vode na kojima se ulažu sve veča sredstava za ribolov po sistemu "ulovi i pusti".  

ZŠRDUB       

  Ulovi i pusti vode - Sve