ZAJEDNICA ŠPORTSKO RIBOLOVNIH DRUŠTAVA I UDRUGA BJELOVAR

Dopušten je ribolov po propisanim pravilima - Odluka o ribolovu nalazi se u rubrici aktualnosti ODGODA SVIH SASTANAKA I TAKMIČENJA - Po naputku stožera civilne zaštite do daljnjeg odgađaju se svi dogovoreni sastanci i ribolovna takmičenja ŽŠRS i ZŠRDUB. Bistro Predsjednik ZŠRDUB Željko Laklija OBAVIJEST O ODGAĐANJU RIBIČKOG ISPITA - Ribički ispiti se odgađaju dok se ne stvore uvjeti za normalno kretanje ljudi. Lp Željko Laklija Zapisnik sa skupštine ZŠRDUB 20.02.2020. -
Druženje SRU SRD “Ribič” Rovišće s donatorima koji potpomažu rad udruge, 14. prosinca 2018. godine Objavljeno: 11. 01. 2019.

Sportsko ribolovna udruga SRD "Ribič" Rovišće obavještava da je na jezerima udruge 14. prosinca 2018 godine održano druženje s predstavnicima Općine Rovišće i donatorima.

Donatori koji materijalno i financijski potpomažu rad udruge SRU SRD "Ribič" Rovišće su:
- Općine Rovišće, Komunalac Rovišće i Vatrogasna zajednice Općine Rovišće,
- trgovačko društvo Jakšinić d.o.o. Cepidlak, Hrast d.o.o. Zrinski Topolovac, Loborec d.o.o. Ladinac i Oškera d.o.o. Rovišće,
- predstavnici Lovnog društva Kuna Kovačevac-Kraljevac
- ribiči članovi udruge SRU SRD "Ribič" Rovišće: Željko Đuričić, Damir Đurinec, Željko Kovačević, Zlatko Markovec, Marijan Trnski, Goran Vinković, Mario Pavić,
- ostali donatori: Mario Zorić, Dražen Gelo, Đuro Tkalčević, Bukal Vinko, Renato Igrić, Zlatko Vuksanović, Antun Čakalić, Darko Vitez, Igor Šepak, Željko Žeger, Nenad Dimitrijević, Mario Gregurić, Ivica Habek i Ivan Mikuš.
U koliko je netko od donatora izostavljen, SRU SRD "Ribič" Rovišće moli za oprosti i nastojat će na primjeren način ispraviti svoj propust.

Slike s druženja nalaze se ovdje .

Predsjednik SRU SRD "Ribič" Rovišće zahvalio se je na materijalnim i financijskim donacijama i konstatirao da su donacije utrošene na poboljšanju uvjeta za rad udruge u narednom razdoblju.

Zamjenik načelnika Općine Rovišće Ivica Stanjić u ime svih donatora zahvalio se je na pozivu za druženje i s par biranih riječi pohvalio je rad udruge SRU SRD "Ribič" Rovišće.
Konstatirao je, da je za Općinu Rovišće važan rad svih udruga pa tako i rad udruge SRD SRU "Ribič" i da Općine Rovišće kakva je sada, ne bi bilo bez udruga koje rade i djeluju na području Općine Rovišće.
Nadalje zamjenik načelnik Općine Rovišće obećao je da će Općina Rovišće i nadalje pomagati rad svih udruga u Općini Rovišće pa tako i udrugu SRU SRD "Ribič" Rovišće.

Predsjednik SRU SRD "Ribič" Rovišće je zahvaljujući se na lijepim riječima, naglasio da će se i sve buduće donacije i sredstva odobrena za rad udruge ulagati samo u poboljšanje uvjeta za rad udruge. 

                                                                    SRU SRD "Ribič" Rovišće

  Druženja i ostalo - Sve