ZAJEDNICA ŠPORTSKO RIBOLOVNIH DRUŠTAVA I UDRUGA BJELOVAR

Dopušten je ribolov po propisanim pravilima - Odluka o ribolovu nalazi se u rubrici aktualnosti ODGODA SVIH SASTANAKA I TAKMIČENJA - Po naputku stožera civilne zaštite do daljnjeg odgađaju se svi dogovoreni sastanci i ribolovna takmičenja ŽŠRS i ZŠRDUB. Bistro Predsjednik ZŠRDUB Željko Laklija OBAVIJEST O ODGAĐANJU RIBIČKOG ISPITA - Ribički ispiti se odgađaju dok se ne stvore uvjeti za normalno kretanje ljudi. Lp Željko Laklija Zapisnik sa skupštine ZŠRDUB 20.02.2020. -
Druženje udruge SRU SRD “Ribič” Rovišće sa predstavnicima Općine i donatorima koji pomažu rad udruge Objavljeno: 15. 12. 2017.

Sportsko ribolovna udruga SRD "Ribič" Rovišće obavještava da je na jezerima udruge 8. prosinca 2017 godine održano druženje sa predstavnicima Općine Rovišće i donatorima.

Na druženju su, osim članova udruge SRU SRD "Ribič" Rovišće, bili i donatori koji materijalno i financijski pomažu rad udruge SRU SRD "Ribič" Rovišće:
- u ime Općine Rovišće Načelnik Slavko Prišćan i Predsjednik Vijeća Luka Markešić sa suradnicima i predstavnicima Komunalca Rovišće i Vatrogasne zajednice Općine Rovišće,
- predstavnici trgovačkih društava Jakšinić d.o.o. iz Cepidlaka i Hrast d.o.o. iz Zrinskog Topolovca,
- donatori-ribiči članovi udruge SRU SRD "Ribič" Rovišće: Željko Đuričić, Damir Đurinec, Željko Kovačević, Zlatko Markovec, Stjepan Moguš, Željko Smiljanović, Marijan Trnski, Goran Vinković, 
- predstavnici Lovnog društva Kovačevac

Slike s druženja nalaze se ovdje .

Predsjednik SRU SRD "Ribič" Rovišće zahvalio se je na materijalnim i financijskim donacijama i konstatirao da su donacije utrošene na poboljšanju uvjeta za rad udruge u narednom razdoblju.

Načelnik Općine Rovišće Slavko Prišćan u ime svih donatora zahvalio se je na pozivu za druženje i sa par biranih riječi pohvalio je rad udruge SRU SRD "Ribič" Rovišće.
Konstatirao je, da za Općinu Rovišće važan je rad svih udruga pa tako i rad udruge SRD SRU "Ribič",
Načelnik Općine Rovišće Slavko Prišćan, rekao je nešto vrlo važno, da Općine Rovišće kakva je sada, nebi bilo bez udruga koje rade i djeluju na području Općine Rovišće.
Nadalje Načelnik je obečao da će Općina Rovišće i nadalje pomagati rad svih udruga u Općini Rovišće pa tako i udrugu SRU SRD "Ribič" Rovišće.

Načelnik Općine Rovišće Slavko Prišćan u ime Općine Rovišće poklonio je udrugi SRU SRD "Ribič" Rovišće sliku Starog mlina-vodenice, koji je uređen i u kojem su sadašnje prostorije uduge SRU SRD "Ribič" Rovišće.

Predsjednik SRU SRD "Ribič" Rovišće je zahvaljujući se na poklonjenoj slici obečao, da će se sve buduće donacije i sredstva odobrena za rad udruge ulagati samo u poboljšanje uvjeta za rad udruge. 

                                                                    ZŠRDUB i SRU SRD "Ribič" Rovišće

  Druženja i ostalo - Sve