ZAJEDNICA ŠPORTSKO RIBOLOVNIH DRUŠTAVA I UDRUGA BJELOVAR

Dopušten je ribolov po propisanim pravilima - Odluka o ribolovu nalazi se u rubrici aktualnosti ODGODA SVIH SASTANAKA I TAKMIČENJA - Po naputku stožera civilne zaštite do daljnjeg odgađaju se svi dogovoreni sastanci i ribolovna takmičenja ŽŠRS i ZŠRDUB. Bistro Predsjednik ZŠRDUB Željko Laklija OBAVIJEST O ODGAĐANJU RIBIČKOG ISPITA - Ribički ispiti se odgađaju dok se ne stvore uvjeti za normalno kretanje ljudi. Lp Željko Laklija Zapisnik sa skupštine ZŠRDUB 20.02.2020. -
Ribolov i druženje s donatorima na jezerima Vujčevac SRD “Česma” Bjelovar 20. listopada 2018. godine Objavljeno: 24. 10. 2018.

Sportsko ribolovna udruga "Česma" Bjelovar obavještava da su se na jezerima udruge 20. listopada 2018 godine družili ribiči-članovi SRD „Česma“ Bjelovar s donatorima koji su donacijama pomogli kadetkinjama u odlasku na Kadetski kup i u osvajanju Kadetskog kupa Republike Hrvatske za kadetkinje u lovu ribe udicom na plovak u 2018. godini.

Slike s ribolova i druženja nalze se ovdje , video se nalazi ovdje .

SRD "Česma" Bjelovar zahvaljuje se svim donatorima na financijskoj i materijalnoj pomoći.
SRD „Česma“ Bjelovar se posebno zahvaljuje roditeljima kadetkinja, koji su uložili znatna financijska sredstva u ribički pribor i opremu, koji su uložili maksimalan i nemjerljiv trud i vrijeme, postavili visoke ciljeve i posljedica svega toga je osvojen Kadetski kup Republike Hrvatske za kadetkinje u lovu ribe udicom na plovak u 2018. godini.
SRD "Česma" Bjelovar zahvaljuje se kapetanu i treneru na mudrom i nadasve hrabrom vođenju ekipe.
                                                         SRD „Česma“ Bjelovar

  Druženja i ostalo - Sve