ZAJEDNICA ŠPORTSKO RIBOLOVNIH DRUŠTAVA I UDRUGA BJELOVAR

Sastanak Upravnog odbora ZSRDUB-a 4.3.2024 - Sastanak Upravnog odbora održati će se u ribičkom domu Lug 4.3.2024 u 19h Tema je poribljavanje i dogovor oko dobavljača ribe za naredni period
63. Kup kadeta HŠRS - kadetkinje - Topolje 2017. održan od 30.lipnja - 2.srpnja 2017. Objavljeno: 05. 07. 2017.

Od 30.lipnja - 2.srpnja 2017. godine u Topolju na vodi Topoljski dunavac Zajednica ŠRD Baranje održan je 63. Kup kadeta HŠRS.

Na 63. Kupu kadeta Bjelovar je predstavljala jedna ekipa kadetkinja.

Na kupu je nastupilo ukupno 14 ekipa kadetkinja sa 42 kadetkinje.

Ekipa kadetkinja SRD "Česma" Bjelovar u sastavu: Erna Čizmazija, Helena Žugović, Barbara Sever predstavljala je SRD "Česma" Bjelovar, Zajednicu športsko ribolovnih društava i udruga Bjelovar i Županijski športsko ribolovni savez Bjelovar.
Ekipu kadetkinja vodio je kapetan ekipe Marijan Žugović i pomoćnici kapetana Anđelko Čizmazija i Stjepan Sever.

1. dan ekipa je osvojila 9. mjesto. Pojedinačno je Erna Čizmazija osvojila 3. mjesto i brončanu medalju, Barbara Sever 11. mjesto, Helena Žugović 12. mjesto.
2.dan ekipa je osvojila 5. mjesto. Pojedinačno je Helena Žugović osvojila 4. mjesto, Barbara Sever 6. mjesto, Erna Čizmazija 8. mjesto.
U ukupnom poretku za 1. i 2. dan ekipa je osvojila 7. mjesto. Pojedinačno je Erna Čizmazija osvojila 16. mjesto, Helena Žugović 25. mjesto, Barbara Sever 28. mjesto.

U usporedbi sa prošlom godinom ekipa kadetkinja poboljšala je ekipni rezultat za tri mjesta.

Slike s natjecanja nalaze se ovdje .

Najveći teret uz same kadetkinje Ernu Čizmazija, Barbaru Sever i Helenu Žugović, koje su izdržale 2 naporna dana po 3 sata natjecanja, na ne baš povoljnom vremenu i vodi, podnijeli su i njihovi roditelji trener Marijan Žugović, pomoćnici trenera Anđelko Čizmazija i Stjepan Sever.

SRD "Česma" Bjelovar i Zajednica športsko ribolovnih društava i udruga Bjelovar zahvaljuju se kadetkinjama na upornosti, osvojenoj medalji i rezultatima koje su postigle.

SRD "Česma" Bjelovar i Zajednica športsko ribolovnih društava i udruga Bjelovar zahvaljuju se na pomoći od strane Športske zajednice Županije Bjelovarsko - bilogorske i Županijskog športsko ribolovnog saveza Bjelovar.

SRD "Česma" Bjelovar i Zajednica športsko ribolovnih društava i udruga Bjelovar posebno se zahvaljuju roditeljima Marijanu Žugoviću, Anđelku Čizmaziji i Stjepanu Severu koji su za svoju djecu kadetkinje uložili puno svoga slobodnog vremena i uložili mnogo sredstava u opremu za natjecanje i za samo natjecanje.

Bez gore navedenih uključujući i SRD "Česmu" Bjelovar i Zajednicu športsko ribolovnih društava i udruga Bjelovar odlazak na 63. Kup kadeta bio bi gotovo nemoguć.

Želimo kadetkinjama da nas i nagodinu predstavljaju na 64. Kupu kadeta HŠRS te da osvoje još više medalja i ostvare još bolji ekipni rezultat            

SRD "Česma" Bjelovar i Zajednica športsko ribolovnih društava i udruga Bjelovar

Preuzmite dokument:

 
  Ribolovna natjecanja - Sve