ZAJEDNICA ŠPORTSKO RIBOLOVNIH DRUŠTAVA I UDRUGA BJELOVAR

Dopušten je ribolov po propisanim pravilima - Odluka o ribolovu nalazi se u rubrici aktualnosti ODGODA SVIH SASTANAKA I TAKMIČENJA - Po naputku stožera civilne zaštite do daljnjeg odgađaju se svi dogovoreni sastanci i ribolovna takmičenja ŽŠRS i ZŠRDUB. Bistro Predsjednik ZŠRDUB Željko Laklija OBAVIJEST O ODGAĐANJU RIBIČKOG ISPITA - Ribički ispiti se odgađaju dok se ne stvore uvjeti za normalno kretanje ljudi. Lp Željko Laklija Zapisnik sa skupštine ZŠRDUB 20.02.2020. -
Društveno natjecanje na umjetnim jezerima Gradina ŠRUOŠ “Gradina” Šandrovac održano 15.lipnja 2017. Objavljeno: 16. 06. 2017.

Dana 15.lipnja 2017.godine na umjetnim jezerima Gradina ŠRUOŠ „Gradina“ Šandrovac održano je društveno natjecanje ribiča u lovu ribe udicom na plovak.

Na natjecanju je sudjelovalo 20 seniora i 3 kadeta

Kod kadeta:
1.mjesto osvojila je Lana Lalić
2.mjesto osvojio je Dominik Dolanjski
3.mjesto osvojio je Ivan Sabolović

Kod seniora:
1.mjesto osvojio je Vinko Mrak
2.mjesto osvojio je Zlatko Fleković
3.mjesto osvojio je Antonio Bačak

Kod dodjele medalja, ribič Zlatko Fleković koji je dobio medalju za osvojeno 2.mjesto ostat će zapamćen po gesti koja je ugodno iznenadila ribiče i goste.
Naime, na natjecanju je sudjelovao i ribič Josip Mrak jedan od zaslužnih ribiča ŠRUOŠ „Gradina“ Šandrovac, koji nije osvojio medalju, pa je Zlatko Fleković svoju medalju za osvojeno 2.mjesto posvetio i darovao njemu.
Kako bi bilo lijepo kad bi nas sve, netko više puta, na ovakav nesebičan način iznenadio.

Slike s natjecanja nalaze se ovdje , video se nalazi ovdje .
 
Pobjednicima i osvajačima medalja najiskrenije čestitke, a svima ostalima nagodinu više uspjeha.  
                                                  ŠRUOŠ „Gradina“ Šandrovac

  Ribolovna natjecanja - Sve