ZAJEDNICA ŠPORTSKO RIBOLOVNIH DRUŠTAVA I UDRUGA BJELOVAR

Sastanak Upravnog odbora ZSRDUB-a 4.3.2024 - Sastanak Upravnog odbora održati će se u ribičkom domu Lug 4.3.2024 u 19h Tema je poribljavanje i dogovor oko dobavljača ribe za naredni period
Natjecanje Kup - liga ZŠRDUB i Kup “Bjelovacka” T. Markovac održani 22. travnja 2018. godine Objavljeno: 24. 04. 2018.

Zajednica športsko ribolovnih društava i udruga Bjelova i Športsko ribolovno društvo "Bjelovacka" Trojstveni Markovac obavještavaju da je na umjetnom jezeru Lug ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac u nedjelju 22.travnja 2018. godine održano natjecanje za Kup - ligu ZŠRDUB i Kup ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac.

Vrijedni ribiči ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac dočekali su natjecatelje i goste s pićem dobrodošlice i doručkom.

Predsjednik ZŠRDUB Željko Cutvarić i dopredsjednik ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac Željko Laklija pozdravili su natjecatelje, kapetane i goste, zaželjeli su im dobar ulov i dobre rezultate na natjecanju.

Vrhovni sudac Zlatko Seleš izvršio je izvlačenje startnih brojeva natjecatelja po sektorima.
Vrhovni sudac Zlatko Seleš i suci po sektorima Željko Laklija i Željko Galinec prije početka natjecanja izvršili su kontrolu prihrane, tijekom natjecanja kontrolirali su prihranu, način prihranjivanja i poštivanje Pravila za natjecanje i po završetku natjecanja izvršili su vaganje ulova. 

Tajnik natjecanja Željko Cutvarić unio je rezultate vaganja u program za natjecanje HŠRS koji je izradio Mladen Čačić.
Rezultati natjecanja su prije proglašenja podijeljeni kapetanima ekipa.
Kapetani ekipa nisu imali prigovora niti na izvlačenje, niti na samo natjecanje i vaganje, niti na prezentirane rezultate natjecanja.

Vrijedni ribiči ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac za sve natjecatelje i goste pripremili su za ručak grah i svakog natjecatelja i gosta počastili su s 2 pića. 

Prije proglašenja rezultata predsjednik ZŠRDUB Željko Cutvarić i dopredsjednik ŠRD "Bjelovacka" T. Markovac Željko Laklija zahvalili su se ekipama i natjecateljima na dobroj borbi i čestitali su im na osvojenim medaljama i osvojenim peharima.

Rezultati natjecanja, odnosno dnevnik natjecanja i proglašenje rezultata natjecanja nalaze se u pdf dokumantu.

Slike s natjecanja nalaze se ovdje , videa sa natjecanja nalaze se ovdje .

Nakon proglašenja rezultata i ručka ribiči natjecatelji i gosti nastavili su se družiti u ugodnom raspoloženju.

Ribičima natjecateljima i ekipama u sljedećim natjecanjima ZŠRDUB i ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac žele još više dobrih rezultat i druženja nakon održanih natjecanja.

                                                                                     ZŠRDUB i ŠRD "Bjelovacka" Trojstveni Markovac 

Preuzmite dokument:

 
  Ribolovna natjecanja - Sve