ZAJEDNICA ŠPORTSKO RIBOLOVNIH DRUŠTAVA I UDRUGA BJELOVAR

Dopušten je ribolov po propisanim pravilima - Odluka o ribolovu nalazi se u rubrici aktualnosti ODGODA SVIH SASTANAKA I TAKMIČENJA - Po naputku stožera civilne zaštite do daljnjeg odgađaju se svi dogovoreni sastanci i ribolovna takmičenja ŽŠRS i ZŠRDUB. Bistro Predsjednik ZŠRDUB Željko Laklija OBAVIJEST O ODGAĐANJU RIBIČKOG ISPITA - Ribički ispiti se odgađaju dok se ne stvore uvjeti za normalno kretanje ljudi. Lp Željko Laklija Zapisnik sa skupštine ZŠRDUB 20.02.2020. -
SRU SRD “Ribič” Rovišće na 2. kupu Općine Farkaševac održanom 15. srpnja 2017. godine Objavljeno: 17. 07. 2017.

Dana 26. lipnja 2017. godine na ribnjaku Farkaševac u organizaciji Dabrova sa "Pupine" bare održan je 2. kup Općine Farkaševac u natjecanju lov ribe udicom na plovak i u kuhanju fiša.

Na natjecanju u lovu ribe udicom na plovak ekipa SRU SRD "Ribič" Rovišće sudjelovala je u sastavu: Dejan Opačić i Miljenko Sokač.
Na natjecanju u kuhanju fiša ekipa SRU SRD "Ribič" Rovišće sudjelovala je usastavu: Goran Vinković i Željko Kovačević.

Pojedinačni plasmani članova ekipe SRU SRD "Ribič" Rovišće u lovu ribe udicom na plovak po sektorima su slijedeći: 
- A sektor Dejan Opačić 1.mjesto i zlatna medalja
- B sektor Miljenko Sokač 2.mjesto i srebrna medalja  

U ukupnom plasmanu ekipa SRU SRD "Ribič" Rovišće u sastavu Dejan Opačić i Miljenko Sokač osvojila je odlično 2.mjesto. 

U kuhanju fiša ekipa SRU SRD "Ribič" Rovišće u sastavu Goran Vinković i Željko Kovačević podijelila je vrlo dobro 3. mjesto.

Slike s natjecanja nalaze se ovdje .

SRU SRD "Ribič" Rovišće upućuje ekipama iskrene čestitke na osvojenom 1. i 2. mjestu u sektorima i 2. mjestu ukupno u lovu ribe udicom na plovak i na osvojenom 3. mjestu u kuhanju fiša i žele ekipama puno dobrih rezultata i još veće uspjehe.

  Ribolovna natjecanja - Sve